تحولات منطقه

۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰
کد خبر: ۱۰۵۹۸۵۹

وزیر خارجه ایران با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار و گفت‌وگو کرد.

دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌های خود با مقام‌های ارشد الجزایر، روز سه‌شنبه با «عبدالمجید تبون» رئیس‌جمهور این کشور در الجزیره دیدار و گفت‌وگو کرد.

عراقچی پیش از این با «احمد عطاف» وزیر خارجه الجزایر دیدار و گفت‌وگو کرده بود.

هیات‌های سیاسی ایران و الجزایر نیز به ریاست وزیران امور خارجه دو کشور دیدار و به تبادل نظر پرداختند.

دیدار عراقچی و تبون در الجزیره

وزیر خارجه ایران امروز درباره روابط تهران-الجزیره گفت: روابط ایران و الجزایر، یک روابط قدیمی مستحکم و ریشه‌دار است. دوستی دو کشور ریشه طولانی دارد و دوستان ما در الجزایر در مقاطع مهم تاریخی در کنار ایران بودند و قدم‌های بسیار خوبی برداشته‌اند.

این دیپلمات عالی‌رتبه جمهوری با بیان اینکه «ایران و الجزایر در ارتباط با مسائل منطقه مواضع مشترکی دارند»، با تمجید از مواضع الجزایر در ارتباط با موضوع فلسطین خاطرنشان کرد: ما همواره در خصوص مسائل منطقه مشورت‌ها و رایزنی‌هایی از نزدیک داشته‌ایم.

عراقچی ادامه داد: در مورد روابط دوجانبه نیز همکاری‌های ایران و الجزایر در سطح نسبتا مطلوبی جلو می‌رود، با وزیر خارجه الجزایر در تماس و تعامل هستیم و این سفر نیز در همین چارچوب انجام شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha